Створення належних умов для безпечного харчування
На виконання листа від 13.11.2019 № 02-01-17/2681 «Про виконання Регіонального плану створення належних умов для безпечного харчування в закладах освіти»проведено опитування учнів та батьків по якості та безпечності харчування у Кременчуцькому ліцеї № 25, у якому взяли участь 321 особа- батьки учнів 1- 11 класів.
80 % опитуваних зазначили, що їхня дитина користується послугами гарячого харчування у закладі:
На питання "Наскільки загалом їй подобаються страви шкільної їдальні?" лише 60% з опитуваних зазначили, що страви їхнім дітям до вподоби .
І страви оцінюють у більшості як задовільні
ІІ страви
Напої
Щодо пропозицій від батьків лунало:
- щоб їжа була гарячою;
- додавати сахар і сіль за смаком;
- збільшити кількість цукру у напоях;
- урізноманітнити страви зі шкільного меню;
- прислухатися до побажань дітей та інші.
Були схвальні відгуки :
-" Це так круто, що адміністрація школи почала впроваджувати зміни в харчуванні школярів використовуючи рекомендації Є.Клопотенка. Розумію, що це тривалий процес. Вірю, що більшість дітей будуть доїдати свої сніданки та обіди з радістю. А в буфеті купуватимуть легкі та корисні перекуси!"
"Харчування організоване на належному рівні";
"Так тримати в цьому році харчування краще!"
Немає коментарів:
Дописати коментар